Skip to content

Fit Fast Food for Everyone!

Bij Fit & Fresh, een bedrijf van Belgische bodem, geloven we dat iedereen vers, lekker én evenwichtige voeding verdient. Maar ons hectische leven maakt dat niet altijd makkelijk en vragen we ons dus vaak af hoe kan je voor jezelf zorgen ook al heb je het druk?

We zijn vaak op zoek naar een gezond evenwicht om voldoende aandacht te kunnen geven aan onze vrienden, familie, werk, sport, hobby’s en vooral onze gezondheid. Dit evenwicht vinden wordt vaak verstoord omwille van een gebrek aan tijd.

Met onze kant-en-klare, evenwichtige maaltijden willen wij jullie helpen om het evenwicht terug te vinden.

Healthy, tasty!

“Koken is meer dan ‘eten maken’. Het is onze passie. We maken met liefde gerechten voor wie in deze jachtige tijden een snelle maar gezonde hap verkiest.

De mensen achter Fit & Fresh

Lara en Bert baten naast Fit & Fresh ook In The Box uit, een pasta- en foodbar die al sinds 2015 een gevestigde waarde is in het centrum van Veurne.  Als voormalig topsporter en kok is Bert de bezieler van Fit & Fresh.

Zijn passie voor koken en kennis van gezonde voeding zorgen voor perfect gebalanceerde maaltijden. Als geen ander weet hij dat regelmatig gezond en in de juiste hoeveelheid eten deel uitmaakt van een goede levensstijl.

Loes en Matthias kennen als jonge ouders alles van een haastig leven. Als voormalig onderneemster in de horeca en mama van twee jonge kindjes is Loes ervaringsdeskundige in het zoeken naar evenwicht. Gezonde voeding is onderdeel van haar opvoeding en ze hoopt anderen te kunnen inspireren.

Kortom, met Fit & Fresh willen we jullie helpen om op een stressvrije manier te kunnen genieten van lekker en gezond eten. We houden van een persoonlijke aanpak en willen kunnen groeien.

Heb je tips of bemerkingen, laat het ons zeker weten via info@fitandfresh.be